God start for gokart-talent
God-start-for-gokart.jpg
Aske Nygaard Bramming fra Mørkhøj har fået en god start på 2016-sæsonen i gokart. Foto: Privat.
Aske Nygaard Bramming fra Mørkhøj har været på podiet to gange

Den 14-årige Aske Nygaard Bramming har fået en god start på gokart-sæsonen. Motorsportstalentet fra Mørkhøj indledte med en sejr i Roskilde i DASU juniorklassen for 125 kubik. I første heat blev han kørt af banen i første sving, og selv om han derfor var sidst blandt de 23 kørere, nåede han at køre sig op på en 6. plads. I andet heat blev han nr. 3, inden han sejrede i finaleheatet.

I forrige weekend opnåede Aske en 2. plads i 1. afdeling af Dansk Superkart – KF juniorfinalen – på Københavns Gokartbane på Amager. Det var nogle hårde dage med tidtagning, fire kvalifikationsheat, præfinale og finale. Dinalen over 17,5 blev et spændende race med Andreas Falch som vinder foran Aske.

– Det store mål er at køre internationalt i år, så derfor kæmper vi hårdt for at få sponsorer, siger Askes far, Claus Nygaard.

Det koster omkring 150.000 kroner om året, hvis man vil køre med blandt de bedste gokartkørere herhjemme, og skal man til udlandet, så stiger udgifterne eksplosivt.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top