Garanti for lån til renovering
Politikerne på Københavns Rådhus har godkendt, at der stilles kommunal garanti for 112,5 mio. kr. til finansiering af renoveringsarbejder i den almene boligorganisation Samvirkende Boligselskaber, afdeling 1 i Ruten m.fl. Renoveringsarbejderne er gennemført og omfatter isolering, skimmelsvamperenovering, køkkener og bad m.m. i 318 lejligheder. Allerede i 2012 godkendte Borgerrepræsentationen projekterne.  

Politikerne på Københavns Rådhus har godkendt, at der stilles kommunal garanti for 112,5 mio. kr. til finansiering af renoveringsarbejder i den almene boligorganisation Samvirkende Boligselskaber, afdeling 1 i Ruten m.fl. Renoveringsarbejderne er gennemført og omfatter isolering, skimmelsvamperenovering, køkkener og bad m.m. i 318 lejligheder. Allerede i 2012 godkendte Borgerrepræsentationen projekterne.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top