Forsommeren skal fejres i Brønshøj
Kulturdag-BHA-01-25-15.jpg
Foto: Kaj Bonne
Du kan godt begynde at glæde dig, for den 21. maj har Handels- og erhvervsforeningen i Brønshøj-Husum og Tingbjerg arrangeret en Forsommerfest på Brønshøj Torv

Du kan godt begynde at glæde dig, for den 21. maj har Handels- og erhvervsforeningen i Brønshøj-Husum og Tingbjerg arrangeret en Forsommerfest på Brønshøj Torv

Som noget helt nyt, bliver borgerne inviteret til Forsommerfest.

Der bliver sat telte op på torvet og i disse bliver der demonstreret, hvad bydelene butikker har at byde på. Der vil være alt fra optikere, der laver synsprøver, apoteket, som fortæller om solcremer, slagteren griller pøler og skomageren viser sit imponerende håndværk. Alt i alt bliver det en enestående mulighed for medlemmerne at tage deres håndværk ud og lade borgerne at opleve det.

Det vil være muligt både at få mad og drikke, og det bliver blandt andre De unge og seje fra “Livsbanen” fra 11.30 og kl 14-16 bliver det Provstens Jazzkapel ved Karsten Wolf, der kommer og underholder.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top