Et lokalt korarbejde for bydelens børn og unge
Børnekoret-presse-maj-2016.jpg
Brønshøj Kirkes Børnekor. Foto: Presse
Den 4. koncert i Brønshøj Kirkes korfestival er forårskoncerten med kirkens børnekor og pigekor, onsdag den 25. maj kl. 17.30.

Omkring 55 børn og unge mødes hver onsdag eftermiddag i Sognecentret på Præstegårds Allé og øver. I børnekoret kan man begynde, når man går i 2. klasse og i pigekoret skal man gå i 6. klasse. Der er hver uge stor sangglæde og engagement fra både børn, korleder og deres faste akkompagnatør Martin Seier.

Korene er på mange måder en musikalsk medspiller i det lokale samfund, og et gratis tilbud om sang- og musikundervisning på et højt niveau, blandet med stor sang- og musikglæde. De optræder i Brønshøj Kirke, Brønshøj Torv og har desuden kunnet opleves i Vandtårnet og på Pilegården.

– Fællesskab, sangglæde og dygtiggørelse af den enkelte korsanger er nøgleord i arbejdet med koret. Jeg lægger stor vægt på, at møde de unge mennesker i øjenhøjde og at lære dem færdigheder i en musikalsk opvækst, de også kan bruge uden for korets arbejdstid, siger korleder Bente Kiil Toftegaard

Også i Tivoli

Pigekoret er netop vendt hjem fra årets korrejse som i år var en Danmarkstur, samt et stort nordisk korstævne i Holstebro. Sammen med unge sangere fra hele Norden har de sunget sammen og udvekslet kortraditioner og desuden opført nykomponeret kormusik til lejligheden. Børnekoret slutter deres sæson af ved at medvirke i Tivoli til Børnekorsdag lørdag den 4. juni. Så begge kor har mange oplevelser med sangen og musikken.

Ved koncerten den 25. maj vil korene vise lidt af hvad de har arbejdet med i årets løb, og hvis der er børn der overvejer at synge med i koret efter sommerferien, er det en god idé at møde op til denne koncert, hvor man netop får sig et levende indtryk af korlivet for børn og unge i Brønshøj Kirke.

Der er gratis adgang til koncerten, og måske mulighed for at synge med på en fællessang.

Pigekoret - presse maj 2016

Brønshøj Kirkes Pigekor – her fotograferet på trappen på Brønshøj Torv. Foto: Presse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top