Er der foreninger i Brønshøj, som vil tjene penge?
diabetes-indsamling.jpg
Spejderne fra Husum deltager igen i år i Diabetesforeningens landsindsamling. Sammen med lokale medlemmer af foreningen var de sidste år omkring 50 indsamlere. Foto: Claus Bjørn Larsen
Diabetesforeningen holder landsindsamling søndag d. 12. juni.

Alle foreninger og skoleklasser i Brønshøj er velkomne til at deltage i indsamlingen og samtidig tjene lidt penge til deres eget formål.

Det er 3. gang Diabetesforeningens holder indsamling lokalt i Brønshøj-Husum. Indsamlingen er vokset til at have omkring 50 lokale på gaden med indsamlingsbøssen. Men der er plads til mange flere. Derfor inviterer Diabetesforeningen andre foreninger, klubber, skoleklasser osv. med på dagen.

– Vi har en ordning, hvor andre foreninger får 15 procent af det beløb, deres indsamlere får i bøsserne. Derved kan de tjene lidt til deres eget formål, de lærer måske samtidig lidt om, hvordan det er for et barn at leve med diabetes og så får vi flere penge til kampen mod sygdommen, fortæller Morten Jakobsen, som er indsamlingsleder i Brønshøj og Husum.

Pengene fra landsindsamlingen går til kurser for børn, unge og deres familier, hvor de kan lære mere om, hvordan man lever med diabetes og møde andre familier med lignende udfordringer – samt til rådgivning, oplysning og forskning.

DDS-spejderne fra Husum har deltaget i indsamlingen de seneste to år og har allerede meldt sig til indsamlingen i år også. Vil din forening eller klasse være med, kan du kontakte Morten Jakobsen på mortenbrh@gmail.com eller melde jer til på diabetes.dk

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top