Du kan risikere at få en ven
I Brønshøj er der omkring 20 mennesker, som går tur som Natteravne i bydelen.

I Brønshøj er der omkring 20 mennesker, som går tur som Natteravne i bydelen. Ud over at være med til at gøre området rart og trygt, har Natteravnene selv fornøjelse af at møde hinanden og være en del af en gruppe med et godt venskab og sammenhold, som også rækker ud over de ture, de går sammen.
– Du kan også blive en del af et fællesskab og få venner, hvis du vil slå følge med os. Alle, der vil gøre en forskel, er hjertelig velkomne. Kan du afse 2 timer om måneden, og er du et voksent menneske, der kan tjene som rollemodel for børn og unge, er du velkommen i vort kammeratskab, siger Natteravn Torben Engel-Nielsen. Interesserede kan ringe til John Nelander på tlf. 40 44 98 79 eller sende en mail til jn.auto@mail.tele.dk. Man kan også møde Natteravnene på Brønshøj Torv fredag den 20. maj mellem 16 og 18, hvor de fejrer 8 års fødselsdag.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top