Du kan altid komme til lægen
Der har den seneste tid været en del omtale af lægedækningen i Brønshøj-Husum og Tingbjerg, og det er naturligvis ikke gået min næse forbi. Jeg forstår udmærket den bekymring, det kan medføre, hvis man ikke er sikker på, at man kan komme til lægen, når man selv eller ens barn er syg. Men lad mig […]

Der har den seneste tid været en del omtale af lægedækningen i Brønshøj-Husum og Tingbjerg, og det er naturligvis ikke gået min næse forbi. Jeg forstår udmærket den bekymring, det kan medføre, hvis man ikke er sikker på, at man kan komme til lægen, når man selv eller ens barn er syg. Men lad mig slå det helt fast: der ER læger nok til alle og det er en udfordring, som vi både holder nøje øje med og tager meget alvorligt i Region Hovedstaden.

Du kan som borger i Brønshøj-Husum og Tingbjerg derfor være helt sikker på, at du altid kan få den lægehjælp, når du har brug for den.

I samarbejde med bl.a. kommuner og lægernes organisationer arbejder vi på at løse de udfordringer, som vi desværre af og til oplever i Brønshøj-Husum og Tingbjerg. Det kan betyde midlertidige løsninger, som vi f.eks. ser på Bornholm lige nu, hvor vi har etableret en adgang til lægehjælp på Bornholms Hospital for patienter der midlertidigt ikke har en praktiserende læge. Det kan også betyde, at nogle af de andre læger i området i en periode må tage lidt flere patienter, eller der kan være en helt tredje løsningsmodel, som passer til det konkrete problem.

Uanset hvilken løsning, der findes, så er det vigtigste er dog, at man kan komme til lægen, når man er syg. Det ligger mig som regionsrådsformand meget på sinde, og jeg er rigtig glad for det samarbejde vi har med både kommunen og lægernes organisationer. I fællesskab sikrer vi, at du altid kan komme til lægen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top