DF-borgmester afviser stemmeret til flygtninge i København
Carl Christian Ebbesen, kultur- og fritidsborgmester i København for Dansk Folkeparti, er lodret imod SF-borgmester Ninna Thomsens forslag om at lade flygtninge komme til stemmeurnerne ved Kommunalvalget i 2017

Carl Christian Ebbesen, kultur- og fritidsborgmester i København for Dansk Folkeparti, er lodret imod SF-borgmester Ninna Thomsens forslag om at lade flygtninge komme til stemmeurnerne ved Kommunalvalget i 2017. – Det er urimeligt over for københavnerne, at flygtninge, der lige er kommet til byen, skal have stemmeret og dermed indflydelse på Københavns udvikling, siger Carl Christian Ebbesen. – Flygtninge er kun på besøg. Når jeg er på besøg hos nogle venner, så blander jeg mig heller ikke i, hvordan de har indrettet deres hjem, eller hvad de skal bruge deres penge på, siger borgmesteren.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top