Det sidste stykke chokolade
chokolade-hex.jpg
Foto: Privat
Chokolade-Hex stopper efter 5 år

Det er med vemod, at Tina Møller kaster håndklædet i ringen.

-Jeg er rigtig ked af det. Det er desværre den vej, det er gået. I stedet for at få opbygget en fornuftig forretning har jeg erkendt, at det efterhånden ikke er forsvarligt at fortsætte – hverken helbredsmæssigt eller økonomisk. Nu har jeg hevet i nødbremsen, erkender Tina Møller, der har været passioneret og iderig med sin chokoladefremstilling.

Tina Møller er en ildsjæl og er glad for, at hun levede sin drøm ud.

-Jeg har dog hele tiden troet på, at det ville gå, men der kom aldrig det rigtige kundegrundlag. Jeg har været til masser af messer og været på forkant, men der gik rigtig mange aftaler i vasken, fortæller en ærgerlig Tina Møller, der nu skal ud og have sig et lønarbejde.

Chokoladefremstillingen bliver nu kun på hobbyplan. Tina Møller er kreativ helt ind i hjertet. Hun er desuden også billedkunstner og har arbejdet mange år inden for teaterverdenen. Tina Møller holder åben i forretningen til og med uge 24.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top