Brønshøj mødte overmagten
v-Brønshøj.jpg
Jamil Fearrington (tv.) og Lars Emil Juel Andersen var efter kampen ikke helt enige om, hvordan de skulle have håndteret en situation inde på græsset. Foto: Christian Ove Carlsson.
Fremad Amager vandt fortjent med 2-0 over hvepsene

Brønshøj Boldklub missede en god mulighed for at bringe sig i en gunstig position i oprykningskampen til 1. division. I et velbesøgt topopgør i Sundby Idrætspark vandt Fremad Amager 2-0.

Før pausen var amagerkanerne spilstyrende, mens Brønshøj var farligst, de få gange de var på spil i Fremads felt. Brønshøjs defensiv så ud til at fungere godt, men mod slutningen af halvlegen opstod et par kiks. Først måtte Jeffrey Ofori strække sig i fuld figur for at afværge på stregen, da Kasper Vilfort var passeret. Og to minutter senere blev et boldtab på midten dyrt, da forsvarsspillerne i højre side blev fanget i fremdrift. Finnur Justinussen slap fri og sendte bolden fladt uden om en horisontal Kasper Vilfort til 1-0.

Efter pausen trak Fremad sig tilbage og forsvarede føringen. Men hvepsene var trods markant spilovervægt helt uden brod i afslutningerne. 2. halvleg var sådan en tro kopi af 1. halvleg – bare med modsat fortegn. Fremad-strategien viste sig at være klog, og da holdet fik et frispark i højre side ti minutter før tid, lykkedes det for Olcay Senoglu meget heldigt at score direkte. Hans indlæg var fladt, ramte lige jorden, og sprang ind i kassen, mens Brønshøj-spillerne stod og undrede sig over, hvem der skulle have sparket bolden væk.

Syngende fans

Kampen blev overværet af 2.004. Mange hvepsefans var mødt frem, og de støttede deres helte til længe efter kampen var færdig med opmuntrende sange. Og der er stadig grund til at synge, for selv om nederlaget var et tilbageslag, så er Brønshøj med tre spillerunder igen ikke sat af.

Brønshøj skal på lørdag til Thisted, derefter kommer Middelfat på besøg på Tingbjerg Ground 11. juni, inden Brønshøj forhåbentlig selv kan afgøre oprykningsspørgsmålet ved at besejre Brabrand i sidste spillerunde på udebane den 18. juni.

Selv med tre sejre kan Brønshøj ikke være helt sikker på avancement, fordi Frem har lige så mange point og en lidt bedre målscore.

En Fremad-spiller har godt fat i Malte Kiilerich, og i det hele taget havde BB-spillerne svært ved at komme til afslutninger efter pausen. Foto: Christian Ove Carlsson.

En Fremad-spiller har godt fat i Malte Kiilerich, og i det hele taget havde BB-spillerne svært ved at komme til afslutninger efter pausen. Foto: Christian Ove Carlsson.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top