Brønshøj-Husum Walks 2016
Walk-i-Husum-03-22-14.jpg
Seniorer i højt humør ved opvarmningen til et tidligere afholdt Brønshøj-Husum Walks. Foto: Kaj Bonne
Brønshøj-Husum Lokaludvalg afholder igen i år den traditionsrige gå-quiz for bydelens seniorer 60+ og andre interesserede. Det sker fredag den 27. maj kl. 10-14, og der er garanti for motion til både ben, hjerne, sangstemmen og lattermusklerne

– Vi er rigtig glade for, at vi igen i år kan invitere byens seniorer med ud i den grønne mose. Brønshøj-Husum Walks er en fantastisk mulighed for at møde nye og gamle venner, samt få frisk luft og motion, og stemningen plejer at være høj, fortæller Ernst Emil Sørensen, formand for Brønshøj-Husum Lokaludvalgs Social – og Sundhedsudvalg.

Mødestedet er i år hjørnet mellem Ruten og Åkandevej – overfor Lille Torv i Tingbjerg. Brønshøj Folkedanser Forening varmer op, før deltagerne bliver sendt af sted i mindre hold for at svare på sjove spørgsmål og løse opgaver ved posterne, som er placeret ved Utterslev Mose. Dagen slutter i Kulturhuset Pilegården på Brønshøjvej, hvor der vil være kaffe og sandwich samt uddeling af præmier. Transporten op til Pilegården er med bus 2A – for de friske, der ikke kan få nok motion, kan man også gå.

– Det plejer at være en skøn dag, og vi håber meget, at der også i år vil være stor opbakning om arrangementet, fortsætter Ernst Emil Sørensen. – Og man skal ikke være bekymret for, at man ikke kan følge med, eller at der ikke er udfordringer nok – vi tilpasser niveauet, så der er noget for alle, slutter han.

Brønshøj-Husum Walks er igen i år blevet til i et samarbejde Walk & Talk Vanløse, Tingbjerg Pensionistklub, Husum Vænge Centret og Kulturhuset Pilegården. Billetter kan købes i forsalg hos arrangørerne til 20 kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top