Brønshøj er med igen
Brønshøj-med-igen-billede-nr.-1.jpg
Frems anfører Christian Stokholm sprællede forgæves, da han forsøgte at forhindre Brønshøjs andet mål. Jabar Sharza fulgte op på Sebastian Lassens forløsende hovedstød, hvis nu fremmeren skulle have haft held med sine anstrengelser. Foto: Christian Ove Carlsson.
Hvepsene vandt fortjent 2-0 over Frem i det klassiske københavneropgør

Dejligt vejr. Sol. Tingbjerg Ground viste sig fra sin bedste side onsdag aften, da Brønshøj Boldklub i forårets eneste aftenkamp havde besøg af Sydhavnens stolte sønner fra Boldklubben Frem.

1.017 tilskuere (sæsonrekord) ville gerne se den kamp, og hjemmeholdets fans kom ikke til at fortryde beslutningen. Fremmerne blev sendt hjem med et nederlag på 2-0.

I forårspremieren slap Hvepsene med 0-0 nådigt fra det modsatte opgør i Valby Idrætspark. Men i onsdags var Brønshøj bare en tand bedre, og sejren var meget fortjent, selv om gæsternes målmand Simon Bloch var i gavehumør og stærkt impliceret i begge scoringer.

Brønshøj kom på 1-0 fem minutter før pausen, da Jonas Skovengaard blokerede Simon Blochs spark, og kuglen røg ind i kassen.

Et væld af chancer

Frem havde chancer, men generelt sad handskerne godt på Kasper Vilfort, og hans forsvarsspillere var sikre i deres indgreb. I 2. halvleg afværgede Jamil Ferrington et Frem-forsøg på stregen, og mens gæsterne pressede på for udligning, fik Brønshøj et væld af muligheder i den sidste halve time. Men gang på gang tog Brønshøj-angriberne lige et træk ekstra. Det kunne være befriende, at se en Brønshøj-spiller banke løs mod målet, inden dribling nummer to og tre. Meget symptomatisk for dette fænomen, så fik Sebastian Lassen fem minutter før tid afdriblet sig selv, da den sidste dribling blev for lang. Frems målmand gik ud og blokerede bolden, men fik fumlet den op i hovedhøjde på Sebastian, der headede Brønshøj afgørende foran 2-0.

Med sejren kom Brønshøj igen med i kampen om de tre oprykningspladser til 1. division.

Folketingsmedlem fra Dansk Folkeparti, Peter Skaarup (yderst til venstre), der er opstillet i Brønshøj-kredsen, støttede Hvepsene sammen med blandt andre Dansk Folkepartis kultur- og fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen (nr. 4 fra venstre.).  Foto: Christian Ove Carlsson.

Folketingsmedlem fra Dansk Folkeparti, Peter Skaarup (yderst til venstre), der er opstillet i Brønshøj-kredsen, støttede Hvepsene sammen med blandt andre Dansk Folkepartis kultur- og fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen (nr. 4 fra venstre.).
Foto: Christian Ove Carlsson.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top