5-4-sejr i sidste sekund
5-4-sejr-i-sidste-sekund.jpg
Som det var tilfældet for nylig mod Rønne, så dukkede Mads Petersen - her omgivet af glade holdkammerater - endnu en gang op som den frelsende engel. Foto: Christian Ove Carlsson.
Der findes fodboldkampe, man husker resten af livet. Den kamp som Union i lørdags vandt på Klosterfælleden på Østerbro er et godt bud på en af disse erindringer, som vil stå skarpt. Bagud 4-2 efter 1. halvleg, så er det svært at vinde. Men det lykkedes alligevel for Union-spillerne at vinde københavnsserie-kampen mod HB med 5-4!

Ny sejr til Union, der var bagud 4-2 mod HB ved pausen

Der findes fodboldkampe, man husker resten af livet. Den kamp som Union i lørdags vandt på Klosterfælleden på Østerbro er et godt bud på en af disse erindringer, som vil stå skarpt. Bagud 4-2 efter 1. halvleg, så er det svært at vinde. Men det lykkedes alligevel for Union-spillerne at vinde københavnsserie-kampen mod HB med 5-4!

Sejrsmålet blev scoret tre minutter inde i overtiden, da Mads Petersen steg højt til vejrs og headede sejren hjem til klubben fra Genforeningspladsen.

Mads Petersen scorede yderligere et enkelt mål, mens Serdal Zulfer (2) og Simon Mørck sørgede for de sidste Union-mål.

Der var stor glæde i Union-lejren efter målorgiet. Også hos træner Morten Vinther: – Vi havde ikke tabt de fire foregående kampe, hvor vi havde spillet med nul-risiko i forsvaret. I dag var vi lidt for overmodige og fik ikke clearet, når vi skulle – og vi forærede dem i hvert fald to mål. Jeg vil rose gutterne for, at de på ægte Union-vis stod sammen, selv om det så svært ud. I pausen blev vi enige om, at det var muligt at lave et par pinde til, og det blev altså til tre og en sejr i sidste sekund.

DBU-pokalen

I denne uge afvikles 2. runde af DBUs pokalturnering. Bortset fra Brønshøj Boldklub er alle bydelens klubber i aktion. Fix spiller som det eneste hold på hjemmebane, det sker på torsdag i Gadelandet. Tirsdag aften skal Union til Kløvermarken, Stefan skal gæste samme store græsplæne onsdag aften. Husum skal til Lerøsparken – det sker også onsdag.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top