Vigtig sejr til Union
Besejrede KFUM med 1-0

Boldklubben Union rykkede fra 12. til 9. pladsen i københavnsserien med en sejr på 1-0 over KFUM i Emdrupparken i lørdags. En vigtig sejr i bundstriden for klubben på Genforeningspladsen.

Det var de brændte chancers kamp. Union var hurtigst på bolden og løb ofte fra hjemmeholdets forsvarsspillere, mens KFUM var farligst på dødbolde. Begge hold havde vel fire-fem kæmpechancer, men alt i alt var det i orden, at sejren gik til Union. Sejrsmålet blev scoret i det 63. minut af Robert Debel Rasmussen på Patrick Hørbyes hjørnespark.

Kampens store spiller var Unions “Ralle” – Rasmus Lucht. Her, der og alle vegne. Han var stærk i nærkampene og fordelte boldene godt på midtbanen.

Unions træner Morten Vinther jublede sammen med de ca. 50-60 Union-tilhængere, da slutsignalet lød: – En rigtig herrefight under svære baneforhold her i Emdrup. Vi mangler stadig et halvt hold, og de fleste spiller på nye og uvante pladser, men de kæmpede godt, sagde den glade træner.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top