Udvist spiller kom på banen igen
Stefan har nedlagt protest efter kampen mod B1960

Selv ikke i seriefodbold må en spiller fortsætte på banen efter to gule kort. Men det skete i lørdags i Valby idrætspark til naboopgøret mellem B1960 og Stefan i serie 2. Grønnemosen kan endnu ikke bruges til fodbold, så derfor var kampen rykket til kunstgræsset i Valby. B1960 vandt 3-1. Eller gjorde de? For Stefan har nedlagt protest.

B1960s målmand bliver tidligt skadet. Han erstattes af en markspiller, der får trøje nr. 1 trukket ud over sin egen trøje. Kort tid efter bliver han udvist i 10 minutter. Derefter kommer han ind på banen igen som markspiller, da B1960 havde sat en ny markspiller ind mellem stængerne. Efter fem minutter får B1960-spilleren sit andet gule kort. Der opstår diskussion, fordi dommeren ikke viser spilleren ud for resten af kampen. Dommeren er i modsætning til alle andre ikke sikker på, at der den samme mand, han har vist ud to gange og lader ham derfor fortsætte.

– Det er så grelt, at vi har valgt nedlægge protest. Der var en lignende episode sidste år i serie 1, og her blev der spillet omkamp. Men jeg vil ikke klandre B1960 for noget som helst. Det er en dommerfejl, siger Stefan næstformand Kasper Lyngsfeldt. Protesten er sendt til turneringsudvalget i DBU København.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top