Uafgjort for 7. gang
IF Stadion nåede ikke op på andenpladsen i håndboldens 2. division

Det skal åbenbart være tæt, når IF Stadions herrehold spiller kampe i 2. division. For femte gang i løbet af de seneste syv kampe – og for syvende gang i denne sæson – spillede Stadion uafgjort. Denne gang 15-15 i en målfattig kamp mod Taastrup IK. Dermed forsvandt den sidste mikroskopiske chance for at nå andenpladsen.

IF Stadion kan være med til at bestemme, hvem der skal have andenpladsen. Den indtages i øjeblikket af FIF ét point foran Ydun. På lørdag spiller Stadion sæsonens sidste kamp mod netop FIF i Frederiksberg Hallen. Stadion er ubesejret i de sidste otte kampe og med endnu et godt resultat har man meget at tage med på positivsiden til næste sæson.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top