Snevejr kom på tværs
April-snevejr-kom-på-tværs.jpg
”Sometimes it snows in April” sang den afdøde popmusiker Prince. Og det gjorde det i lørdags i Brønshøj-Husum, som her i kampen mellem Fix (i rødt) og Østerbro IF på Gadelandet. Foto: Christian Ove Carlsson.
Skidt lørdag for bydelens hold, men Unions sene udligning kan blive guld værd

Det lignede en sejr til Rønne f.B, men klort fø’r lukkedetid udlignede Unions Mads Petersen til 1-1 kort før lukketid på et kraftfuldt hovedstød. Fire Rønne-forsvarere stod klistret på stregen, så der var plads til Mads Petersen, der headede bolden i jorden, inden den sprang op i nettaget. Forståëlig jubel rundt om kunstgræsbanen i Tingbjerg, der i lørdags var hjemmebane for Union.

Et vigtigt point til klubben for Genforeningspladsen, da ikke færre end ti af københavnsseriens 14 hold kæmper om at undgå en af de tre nedrykningspladser. På lørdag er en ny “nedrykninskamp”, når Union skal til Sundby Boldklub på Kløvermarken.

Slemme tæv

Humums tophold i serie 1 led et stort nederlag på 2-5 mod Dragør, der gik målamok med fire mål i de sidste 25 minutter. Husum kom både på 1-0 og 2-1. De to sidste mål faldt, da Husum satsede hele butikken for at få point med hjem. Husum ligger stadig solidt til oprykning, men Dragør har åbnet et lille led og er på tredjepladsen nu kun otte point efter Husum.

I samme række er Fix så småt ved at komme tilbage. I lørdags spillede man på Gadelandet 1-1 mod Østerbro IF. På forhånd havde cheftræner Kenneth Juul talt om østerbroernes evne til at straffe fejl. Træneren må dog være tilfreds med, at hans hold trods mange spillere ude med langvarige skader ser ud til at have stoppet blødningen fra forårets start.

Stefan tæt på

Topopgøret i serie 2 mellem Stefan og KFB blev spillet i regn og slud i lørdags på Rådvadsvej. Stefan sad overordnet på spillet, men måtte alligevel se sig besejret 2-1. Holdet fra Kløvermarken var giftige på kontra og bragte sig foran 2-0 før pausen. Stefan fortsatte presset efter pausen.

Syv minutter inde i 2. halvleg misbrugte Nicolai Castenskiold et straffespark. Først otte minutter før tid fik Stefanb bonus af det massive tryk, da René Sichel Pedersen reducerede. Selv om Stefan herefter havde flere både hele og halve muligheder, forsvarede KFB sig klogt.

– Vi burde have fået mere ud af det, men det kan vi kun klandre os selv for. Til gengæld var KFBerne gode til at få dommeren til at fløjte hver gang, de råbte offside, sagde træner Martin Kannegaard.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top