Skyderi i Tingbjerg – igen
Kort før midnat natten til onsdag blev der affyret op til 10 skud mod en gruppe unge foran en kiosk på Terrasserne i Tingbjerg

Kort før midnat natten til onsdag blev der affyret op til 10 skud mod en gruppe unge foran en kiosk på Terrasserne i Tingbjerg. Gerningsmændene kom kørende i en lys bil og affyrede skuddene, som har ramt facaden af kiosken, ligesom flere af kuglerne også fløj videre ind i butikken. De to ekspedienter i kiosken blev ikke ramt af kuglerne, ligesom der åbenbart heller ikke er nogen af de unge, der er ramt.
Der har været en del tilfælde af skyderi i Tingbjerg, også skyderi der har kostet menneskeliv. For et par uger siden blev der skudt med skarpt foran en ungdomsklub, hvor ukendte gerningsmænd skød op i luften. Politiet på Bellahøj er meget interesseret i at tale med vidner til skyderiet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top