Skal tilbage på sejrssporet mod ny modstander
Efter en god start på forårets oprykningsspil har det set sløjt ud resultatmæssigt de seneste 3 kampe, hvor det kun er blevet til et enkelt point mod hold som Nykøbing FC, Brabrand og Aarhus Fremad.

Brønshøj skal nu forsøge at komme tilbage på sejrssporet, når der kommer besøg helt fra det nordjyske. Her kigger Thisted FC forbi på lørdag, hvor en sejr vil være særdeles vigtig for begge hold, hvis de vil holde sig i nærheden af top 3 og oprykningspladserne.

Men det er en hård modstander, som venter hvepsene, og Thisted FC viste sig at være meget målfarlige i efterårets pulje 3, hvor de scorede hele 39 mål, bl.a. takket være deres to skarpe angribere Mikkel Agger og Sonny Jakobsen, der scorede hhv. 13 og 12 mål, og førstnævnte har fortsat målformen med foreløbigt 3 mål her i foråret.

Da banerne stadig lider under et meget vådt forår, er der stor sandsynlighed for at det igen udvikler sig til en åben slagsudveksling mod nordjyderne, men kan Brønshøj starte kampen på lørdag, som de startede kampen i dag, og så selvfølgelig have marginalerne og heldet, der manglede mod Aarhus Fremad, så kan det sagtens blive til 3 point mod Thisted FC.

Det vil samtidig være første gang, at de to hold møder hinanden, men generelt har Brønshøj klaret sig godt hjemme på Tingbjerg Ground mod hold fra Region Nordjylland, hvor det er blevet til 56 kampe, der har resulteret i 28 sejre, 15 uafgjorte og 13 nederlag med en målscore på 112-70, en statistik som hvepsene meget gerne må forbedre på lørdag.

Så kom ud til Tingbjerg Idrætspark på lørdag, og syng, råb og skrig Brønshøj frem til sejr.

Derudover byder vi Thisted FC’s spillere og supportere velkommen til en forhåbentlig god og velspillede kamp.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top