Skal fortsætte stilen fra de 3 første kampe
Brønshøj fik en ganske udmærket start på oprykningsspill et, da de først fik fightede sig til et point på en svær udebane i Valby mod Frem. Derefter blev det til en flot 4-2 sejr efter en god 2. halvleg mod Marienlyst og på påskens sidste dag blev det til en 2-1 sejr over Fremad Amager, bl.a. takket være en skarp Andreas Granskov, der også har fundet målformen dette forår med 4 mål i de 4 første kampe.

Brønshøj fik en ganske udmærket start på oprykningsspill et, da de først fik fightede sig til et point på en svær udebane i Valby mod Frem. Derefter blev det til en flot 4-2 sejr efter en god 2. halvleg mod Marienlyst og på påskens sidste dag blev det til en 2-1 sejr over Fremad Amager, bl.a. takket være en skarp Andreas Granskov, der også har fundet målformen dette forår med 4 mål i de 4 første kampe.

Men søndag kom hvepsene ned på jorden igen, da det endte med et 2-6 nederlag på udebane til Nykøbing FC, der især var farlige på dødbolde, hvor de scorede 4 mål. Her var der tale om en kollektiv off-day, men allerede på lørdag har Brønshøj mulighed for at vise, at der var tale om en enlig svale.

Her kommer jyske Brabrand nemlig på besøg, og i denne kamp skal der en helt anden indstilling og attitude til, og gerne den samme som i de 3 første kampe, end tilfældet var mod Nykøbing FC, men foråret er på vej, og hvepsene skal nok komme op og flyve igen.

Brabrand havde et godt forår, og da oprykningsspillet blev indledt, lå de da også på 1. pladsen med 13 point, men de har stadig deres første sejr til gode her i foråret, hvor det indtil videre er blevet til 3 uafgjorte og 1 nederlag.

Brabrand er en modstander, som Brønshøj kun har mødt 2 gange, og sidst jyderne gæstede Tingbjerg var i 2005, hvor det endte med en 2-1 sejr til hvepsene, og vi håber selvfølgelig på en gentagelse her på lørdag.

Så kom ud til Tingbjerg Idrætspark på lørdag, og syng, råb og skrig Brønshøj frem til sejr.

Derudover byder vi Brabrands spillere og supportere velkommen til en forhåbentlig god og velspillede kamp.

Til sidst vil vi gøre lidt reklame for vores 2. hold, der sparker foråret i gang med et vaskeægte lokalbrag, når de hjemme i Tingbjerg møder Husums 2. hold. Kampen finder sted på onsdag d. 9. april kl. 19, og træner Kenneth Jørgensen forventer også en tæt kamp, hvor hvepsene har revanche til gode fra sidste sæson.

Så kom ud og støt vores 2. hold, som går en spændende forårssæson i møde.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top