Sigøjnermusik indtager Pilegården
Open Stage bliver noget ganske særligt, da der den 7. april er besøg af to meget dygtige roma dansere og musikere fra Kosovo og Serbien. Sani Rifati og Dragan Mitrovic. Sani kommer oprindelig fra Kosovo og Dragan er fra Serbien, men er nu bosat i Tyskland. Sani Rifati er grundlægger og præsident for Voice of […]

open stage

Open Stage bliver noget ganske særligt, da der den 7. april er besøg af to meget dygtige roma dansere og musikere fra Kosovo og Serbien. Sani Rifati og Dragan Mitrovic. Sani kommer oprindelig fra Kosovo og Dragan er fra Serbien, men er nu bosat i Tyskland. Sani Rifati er grundlægger og præsident for Voice of Roma. Han står endvidere for en stor Herdeljezi Roma Festival i Berlin, som kører på 17 år. Han har boet i USA, men bor nu i Berlin. Han er roma aktivist, og med sine foredrag sætter han fokus på romaernes historie, traditioner og liv i dag. Dragan spiller fantastisk harmonika, han har spillet siden han var 10 år og har en utrolig teknik. Kom og mød de to spændende musikere og dansere, der er i Danmark da det er INTERNATIONAL ROMA DAY fredag d. 8 april i VerdensKulturCentret på Nørrebro.

Derudover kommer Mette Steiner og sætter rav i den med sin posedame figur. Michael Sinan er noget så sjældent som en mandlig danser, der kan danse både orientalsk og roma dans.

Signe Petersen og Richard Sublimando vil lave et spændende mime nummer sammen. Elias Rodrigo vil danse og lege med sin magiske kugle på smukkeste vis. De kommer alle fra Mind your Head gruppen, som er en samling kreative kunstnere, jonglører mm på Nørrebro, Erik Stig Andersen guitarist, sanger og komponist vil også give nogle numre.

Mette Soraya Svane står for arrangementet. Hun er selv danser, sanger, fortæller mm. så hun vil sikkert også give et nummer sammen med de dygtige musikere.

Har man lyst til at give et nummer, det kan være musik, sang, dans, skuespil, klovneri, burlesque eller man har en god historie på hjerte fra sit liv – Pilegården har planlagt Open Stage på følgende torsdage d.7 april – torsdag d. 12 maj – torsdag d. 2 juni.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top