Rockets-par til USA
Cheerleading.jpg
Emilos Rallis og Ellie Fie Frewert vandt DM og skal nu til VM i Orlando, Florida. Foto: Privat
Emilios Rallis og Ellie Fie Frewert deltager ved VM i cheerleading

24-årige Emilios Rallis er som flyttemand vant til at slæbe rundt på mange kilo, og det ser da også fuldstændig ubesværet ud, når han i strakt arm har den 18-årige Ellie Fie Frewert stående oven på håndfladen. For nylig vandt parret fra den lokale klub Rockets så det danske mesterskab i cheerleading – og i denne uge tog de til verdensmesterskaberne i byen Orlando i staten Florida sammen med mange andre fra Rockets.

Det er ret sjældent, at et par, som kun har dyrket sporten i to år når helt til tops. Ikke desto mindre er det tilfældet for Emilios og Ellie, der begge kommer fra fodboldens verden og som ikke har dyrket gymnastik eller dans eller andre sportsgrene, som minder om cheerleading.

– Jeg har spillet fodbold siden jeg var seks år. De første fem år i AB og siden i Bagsværd Boldklub, indtil for får år siden, fortæller Emilios.

– Det bliver spændende i USA. I alt er vi 50 danskere – inklusive trænere, der tager af sted til VM, fortæller Emilios.

Fordomme har den bomstærke cheerleader mødt, fordi de fleste tror, at det kun er en sport, der udøves af piger. Men når Emilios kaster Ellie Fie fem meter op i luften og griber hende i straks arm, så forstummer de fleste forudfattede meninger. Ud over styrke kræver “partner stunt” blandt andet akkuratesse og balance. Det skal noget til at stå på en hånd i over to meters højde.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top