Personlig rekord
Flot tid af Sarah Erbs Ledet fra Degnemoseløberen i Hamburg Marathon

Sarah Erbs Ledet vandt for nylig Degnemoseløbet på sin 40 års fødselsdag. Og i forrige weekend forbedrede hun sin personlige rekord til 2.53,28 timer for de 42,195 km i Hamburg Marathon. Tiden gav en flot 27. plads som næstbedste danske kvinde.

Sarahs mellemtid var på 1.26,20, hvilket var en forbedring af den personlige rekord på fire minutter. Sarah fik god hjælp af klubkammeratern Glenn Engelbrechtsen, der agerede hare. Degnemoseløberens formand Carsten Renneberg var med i Hamburg og heppede med på sidelinjen.

I et andet marathonløb i Rotterdam opnåede Yassin Finsen fra Degnemoseløberen en pæn tid på 2.43,01 timer.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top