Netværket betyder meget
erhvervesklubben.jpg
Formanden Kim Høg Madsen og sekretær Bent Mikkelsen stod for afviklingen af generalforsamlingen. Undervejs kom Brønshøjs formand Jan Juul og træneren Jesper Hansen forbi for at fortæller om klubbens status og visioner. Foto: Christian Ove Carlsson.
Der er stadigvæk plads til flere medlemmer

Erhvervsklubben “Hvepsene” havde i sidste uge generalforsamling i Brønshøj Boldklubs klublokale. Efter generalforsamlingen blev der spist frokost samtidig med, at medlemmerne kunne følge Brønshøj spille uafgjort mod Brabrand IF 1-1.

For mange medlemmer er det lige så meget netværket, som det er målet om at støtte Brønshøj Boldklub økonomisk, der trækker. Selvfølgelig bakker erhvervsklubben op om den lokale fodboldhold, så de stadigvæk kan være med i toppen af dansk fodbold. Men det handler også om de kontakter, som bliver skabt medlemmerne imellem.

-Jeg har været medlem af Erhvervsklubben “Hvepsene” i 13 år og har haft stor udbytte af medlemsskabet. -Det er positivt jævnligt at have besøg i forretningen af medlemmerne og sælge biler til dem og deres omgangskreds, fortæller Per Christensen fra Per Christensen Automobiler. Også den lokale RealMægler Martin Olesen er glad for sit medlemskab.

-Det er særdeles godt – og samtidigt et hyggeligt netværk, hvor samværet ved de varierende arrangementer giver oplagte muligheder for erhvervserfaring og forretningsmuligheder.

Til efteråret går “Erhvervsklubben “Hvepsenes” tur til Rom for blandt meget andet at se en kamp med Lazio eller Roma på Stadio Olimpico.

I øjeblikket har Erhvervsklubben “Hvepsene” 26 medlemmer men har ambitionerne om at nå 30 medlemmer i år.

Hvis man har lyst til et prøvemedlemskab af Erhvervsklubben “Hvepsene” kan man kontakte formanden Kim Høg Madsen via hjemmesiden www.erhvervsklubben-hvepsene.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top