Medaljeregn til Gefion
Drengene fra gymnastikforeningen gjorde det flot ved DM i Aalborg

I forrige weekend genvandt Christoffer Wikke Hallund det danske mesterskab for fjerde år i træk i mandlig idrætsgymnastik i Aalborg. Det skete i U/18-rækken. Ud over guldet i all-around fik Christoffer medalje i alle discipliner, herunder guldmedaljer i fire redskaber – bensving, ringe, reck og barre. I gulvøvelsen blev Christoffer henvist til sølvmedaljen af Rasmus Vorup fra VIK, og i spring over hest blev det til en bronzemedalje efter en anden Gefion-gymnast Christian Riisberg, som fik sølv efter Mads Freitag fra VIK som tog guldet.

Hos U/16 kørte Uffe Høj fra Gefion en meget flot konkurrence og kun et dobbelt kiks på bensvingshesten gjorde, at Uffe måtte “nøjes” med sølvmedaljen i all-around, efter Frederik K. Kristensen fra AIG (Aalborg). Uffe vandt guld i ringe, spring over hest og reck, mens han tog sølv i de tre øvrige discipliner.

Gefions Lucas Bahamondes sikrede sig to bronzemedaljer i spring over hest og i barre i U/16-rækken. I U/14 deltog Ebbe Koldkjær, som vandt to bronzemedaljer i hhv. gulvøvelse og ringe.

Medaljeregn til Gefion

Christoffer Wikke Hallund vandt fem guldmedaljer ved danmarksmesterskaberne i mandlig idrætsgymnastik for U/18. Foto: Privat.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top