Lokalopgør i Husumparken
Husum og Fix mødes fredag aften til et opgør, der bør kunne trække mange tilskuere

Er vejrguderne venligt stemt, så vil serie 1-kampen i fodbold mellem Husum Boldklub og Boldklubben Fix trække flere hundrede tilskuere fredag kl. 18.30 i Husumparken, når klubberne tørner sammen i kampen om håneretten i bydelen.

Med en ny sejr – denne gang 2-1 ude over Vigerslev – fastholder Husum Boldklub førstepladsen, ligesom klubben naturligvis må påtage sig favoritrollen.

Efter tre nederlag fik Fix endelig point i søndags i Gadelandet, da det blev 1-1 mod Rødovre. I efteråret bankede Fix Rødovre med 7-0: – Men Rødovre stillede med et helt andet og stærkere hold. De har fået en masse af Vanløses 2. holdsspillere, så på den baggrund var det et godt resultat. Vi var bagud 0-1 ved pausen, men i de sidste 45 minutter spillede vi bedst. Andreas Nors sørgede for udligningen. Nu ser vi frem til braget mod Husum. Det er sådan en kamp, som drengene glæder sig til. Der er ingen tvivl om, at Husum er favorit, men vi vil gøre alt for at drille dem, siger Fix-træner Kenneth Juul.

Sejr til Union

I Københavnsserien hentede Union vigtig sejr, selv om klubben var hårdt ramt af skader. Det blev til 3-1 over FB på Frederiksberg Stadion. Ingolf Troensegaard og Sam Shepherd scorede før pausen, og i 2. halvleg scorede den unge Robert Debel Rasmussen til 3-0, inden hjemmeholdet reducerede på straffespark.

I serie 2 vandt Stefan 4-2 over Hakoah og er nu på den oprykningsgivende andenplads. På lørdag er der naboopgør mod B1960 i Grønnemosen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top