Karoline vandt Masterchef
bedste-billede-masterchef.jpg
Koncentrationen var stor hele vejen. Og Karoline imponerede da også dommerne så meget, at hun kunne løbe med sejren i Masterchef. Foto: Lars E. Andreasen
Karoline Trier fra Brønshøj er Danmarks største madtalent 2016. Hun løb med æren og 100.000 kr.

De startede 40 talenter, men i sidste uge stod kun cremen af cremen tilbage, da de tre finalister i ’Masterchef – Danmarks største madtalenter 2016’ mødtes i en benhård kamp på teknik, talent og de bedste råvarer. Det var de tre unge madekvilibrister Rasmus Palsgård, Laura Sahl og Karoline Trier, der var sluppet igennem de mange ugers konkurrence og dommernes nåleøje og nu i den endelige altafgørende finale skulle bevise, at de var Masterchef-trofæet værdige. Og der blev kæmpet, svedt og brugt alt hvad den kunne trække af avancerede teknikker for at imponere dommerne, Thomas Castberg, Jacob Mielcke og Jesper Koch, i først det salte og siden det søde køkken.

Jeg er konkurrencemenneske

I sidste ende blev det 28-årige Karoline Trier fra Brønshøj, der imponerede dommerne mest med sit avancerede bud på den klassiske æblekage, og det var en meget glad Karoline, som stolt kunne løfte Masterchef-trofæet i triumf og gå hjem 100.000 kr. rigere:

-Det føles vildt godt, og jeg er meget glad for at have vundet. Når man er et konkurrencemenneske, der altid gerne vil præstere og gøre det godt, er det virkelig krævende at være med i Masterchef, fordi man bliver presset og skal arbejde under forhold, der gør det svært at levere det, man synes man kan.

Men det har også været rigtig sjovt, fordi det har givet mulighed for at prøve nogle nye ting og for at møde et hav af rare madnørder. Nu håber jeg, at min deltagelse i Masterchef kan hjælpe min madskole bedre på vej, så rigtig mange flere mennesker kommer til at lære om mad, madlavning og råvarer,” siger Karoline, der er passioneret madentusiast og iværksætter.

Karolines Triers mission er at bidrage til at flere får mere viden om og øget interesse for mad, madlavning, råvarer, økologi, bæredygtighed og sundhed. Dette skal sikre respekten for råvarer og for god mad, for vores egen sundheds skyld og for klodens fremtids skyld.

-På min madskole arbejder jeg primært med børn og unge. Jeg tror på, at alle børn og unge kan og skal lære at lave mad. Viden og færdigheder indenfor madlavning og råvarer er en væsentlig og vigtig del af at vokse op og kunne tage vare på sig selv og på verden. Jeg tror på, at madlavning kan bidrage til børns positive udvikling, selvværd, sociale og selvstændige kompetencer, og derfor mener jeg, at madlavning skal være en større og mere værdsat del af vores skole, fritids og foreningsliv og være en del af alle børns liv, fortæller Karoline Trier, der er uddannet i Uddannelsesvidenskab fra Aarhus Universitet og har en grunduddannelse som kok fra Hotel og Restaurantskolen.

Karoline har mange ideer og har en madskole, hvor hun blandt andet arbejder med børn og unge, så de lærer at lave mad.             Foto: Lars E. Andreasen

Karoline har mange ideer og har en madskole, hvor hun blandt andet arbejder med børn og unge, så de lærer at lave mad. Foto: Lars E. Andreasen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top