Judokæmpere vandt medaljer
Judokæmpere.jpg
Fra venstre Jonas Czajkowski, træner Miguel Lopes og Mathias Madsen. Foto: Privat.
Jonas Czajkowski og Mathias Madsen kom på podiet i Bremen Masters

For nylig leverede to Judo Copenhagen-kæmpere flotte resultater som ikke set tidligere ved Cadets Cadets Bremen Masters.

I 60 kg vandt Jonas Czajkowski, der er tilknyttet Brønshøj Judo Club, sølv efter fem vundne, som alle blev vundet på ippon mod kæmpere fra Tyskland, Holland, Brasilien og Frankrig. I finalen mødte han brasilianeren Marcelino, der sidste vandt sølv ved kadet-VM.

Mathias Madsen – også fra Brønshøj Judo Club – vandt bronzemedalje i -90 kg-klassen efter fire vundne kampe og et semifinalenederlag til en fransk kæmper efter at have være i golden score. Mathias kom stærkt tilbage i bronzekampen, som han vandt.

Judo Copenhagen er et talent- og elitesamarbejde mellem Politiets Judoklub, Judoklubben Mitani og Brønshøj Judo Club. Samarbejdet ledes af headcoach Miguel Lopes, der også er landstræner for Judo Danmark.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top