Info-møde for nye frivillige i folkekøkkenet
Torsdag den 7. april, kl.17-18.30 afholdes der infomøde for nysgerrige, der vil høre mere om at være frivillig i Det Økologiske Folkekøkken.

Torsdag den 7. april, kl.17-18.30 afholdes der infomøde for nysgerrige, der vil høre mere om at være frivillig i Det Økologiske Folkekøkken. Man starter med at spise sammen i folkekøkkenet, så man kan se, hvad de frivillige laver og opleve stemningen. Man kan også høre andre frivillige fortælle om, hvorfor de er frivillige i folkekøkkenet, og hvad det kræver. Det Økologiske Folkekøkken har en forårs- og efterårssæson med 10 gange pr. sæson, men man behøver ikke at kunne deltage hver gang. Frivillige får gratis mad i folkekøkkenet, gratis deltagelse i Det Økologiske Folkekøkkens madkurser og årlige sociale arrangementer, som altid inkluderer god mad, drikke og oplevelser. Men først og fremmest er det berigende at være en del af en aktivitet, som gør mange mennesker glade.
Tilmelding hos Mads Faber Henriksen på mfh@energicentervoldparken.dk eller tlf. 31215014.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top