Hvem skal have Bydelsprisen 2016?
Hvem har bidraget til, at bydelen er blevet et rigere og bedre sted at bo og færdes i? Og hvem er derved med til at gøre bydelen kendt for at være et attraktivt område?

Brønshøj-Husum Lokaludvalg uddeler igen i år Bydelsprisen på Kulturdagen den 11. juni på Brønshøj Torv

Prisen er på 10.000 kr. samt æren og kan tildeles grupper, klubber, foreninger, institutioner, forretninger og enkeltpersoner, der har gjort en særlig indsats for at skabe en levende udvikling af Brønshøj-Husum. Prismodtagere, som kan komme i betragtning, har:

• Ydet en særlig indsats for at fremme udviklingen af et godt og levende miljø for borgerne i Brønshøj-Husum.

• Taget initiativer og virket som igangsætter og inspirator for fornyelsen og udviklingen af handelsstrøgene, torve, parker, volde, moser, boligområder, skoler, institutioner, det sociale eller kulturelle liv og dermed gjort Brønshøj-Husum kendt som en attraktiv bydel.

• Udvist mod og nytænkning.

Forslag til vinder af Bydelsprisen 2016 kan frem til den 1.maj indsendes med en begrundelse til lokaludvalgets sekretariat på 2700lokaludvalg@okf.kk.dk.

Bydelsprisen afløste i 2015 lokaludvalgets Kulturpris, som blev uddelt i årene 2010-2014. I 2015 måtte to vindere dele Bydelsprisen, nemlig EnergiCenter Voldparken for de mange initiativer og aktiviteter, der er med til at berige det sociale og kulturelle liv i Brønshøj-Husum samt Selma Svensson for sit utrættelige og mangeårige arbejde for bydelens pensionister.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top