Husumparken er også for piger
På lørdag samler Husum Boldklub bydelens piger til en gratis oplevelse med fodbolden

Alle piger fra fem til 11 år kan få sig en sjov og gratis fodboldoplevelse i Husumparken på lørdag fra kl. 12-15, når Husum Boldklub igen i år i samarbejde med Dansk Boldspil-Union byder velkommen til “Pigeraketten”.

Det bliver en rejse rundt i “universet” for de fremmødte piger, hvor de blandt andet besøger Saturn, Merkur og Mars, og hvor oplevelser med fodbold og samarbejdsøvelser venter. Gennem fodbolden kan pigerne øge deres sociale kompetencer, samt få en god start på et aktivt liv.

– Vi ønsker at sætte fokus på pigefodbold og forhåbentlig få flere piger i området til at spille fodbold – det vil være godt både for pigeholdene og fastholdelsen generelt i klubben, siger Husum Boldklubs ungdomsformand, Tony Christensen.

Knap 29.000 danske piger i alderen op til 12 år spiller fodbold. Blandt teenagerne var kurven fra 2014 til 2015 stigende for første gang i tre år.

– Når klubben åbner dørene med Pigeraketten, er det en oplagt mulighed for pigerne at prøve kræfter med fodbold, som er en af de største og længstvarende idrætsfællesskaber for piger helt op til slutningen af teenageårene, forklarer Annette Westermann, projektleder i Dansk Boldspil-Union.

Åben træning

Der sker også andet i Husum Boldklub. Lige nu inviterer klubben til åben træning, hvor man tre-fire gange kan komme til gratis træning i Husumparken.

Piger fra årgang 2007 til 2012 har opstart mandag den 2. maj fra 16.30-18, mens drenge fra årgang 2009 til 2012 starter i dag, tirsdag den 26. april, kl. 16.30-18.

Det meget populære fodboldfitness for kvinder fra 18 år og opefter åbnede træningen i går, mandag. Fodboldfitnessen afvikles fra kl. 18-20.

Er du født i en anden årgang end ovennævnte, så kontakt ungdomsformand Tony Christensen på telefon 81 61 11 29 eller thechristensennetwork@gmail.com, så kan du få mere at vide om træningstider og kontaktpersoner.

Til den åbne træning er du meget velkommen til at tage dine venner eller veninder med.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top