Hold fingrene fra Husum Bibliotek – tag etagerne i brug
Vi har et godt og herligt lille bibliotek i Husum, der ligger centralt og fungerer.

Vi har et godt og herligt lille bibliotek i Husum, der ligger centralt og fungerer. Hvorfor dog igen rejse tankerne om at nedlægge eller flytte det. Børneafdelingen på biblioteket er helt fin og hyggelig. Voksendelen funger sådan ok, men man har aldrig fundet ud af at indrette denne del optimalt. Det burde ikke være en umulig opgave. Der er plads til og brug for mange flere bøger, som vi som brugere kan gå på opdagelse i. Men det forudsætter, at man ikke bliver ved med at tømme biblioteket for bøger. Heldigvis har biblioteket flere etager, der giver plads til og mulighed for en spændende funktionsopdelt indretning. Lad være med at se det som en begrænsning, men fold nu det moderne bibliotek ud. Hvis der er brug for inspiration til brug af etagerne, så kig blot til Vesterbro bibliotek. Men hold fingrene fra biblioteket. Husum har brug for et andet kulturelt tilbud end Føtex´ evindelige fødselsdage.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top