Havelauget i gang igen
Havelaug.jpg
Bevæbnet med haveredskaber står Rytterskolens Havelaug parat til at haven fortsat kan være en idyllisk perle i bydelen. Foto: Privat
Rytterskolens Havelaug går nu i gang med 5. sæson. Havelauget blev stiftet i 2012 og består i dag af ni frivillige, der mødes hver lørdag kl. 10-12 i den gamle have bag Rytterskolen på Brønshøj Torv og hygger sig med at rive, luge, klippe, ordne, grave og plante.

Rytterskolens Havelaug går nu i gang med 5. sæson. Havelauget blev stiftet i 2012 og består i dag af ni frivillige, der mødes hver lørdag kl. 10-12 i den gamle have bag Rytterskolen på Brønshøj Torv og hygger sig med at rive, luge, klippe, ordne, grave og plante.

– Vi nyder at holde haven fin fra forår til efterår, og vi elsker når andre haveglade brugere kommer forbi og hilser på, og vi elsker når de roser os. Det gør os stolte og glade, for vi er jo frivillige. Vi slutter altid arbejdet af med kaffe og en hyggelig stund på bænkene ud mod Brønshøjvej, siger Ulla-Britt Brisell.

Frivillige er velkommen til at være med – man skal blot møde op i haven lørdag formiddag.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top