DM-bronze til CPH Bordtennis
I landets bedste række fulgte herrerne i kvindernes fodspor og vandt bronze

I denne første sæson, hvor Brønshøj og Københavns Bordtennis har lavet et fælles elitearbejde som CPH Bordtennis, blev herrernes afgørende kamp spillet i Roskilde. Sjællænderne havde vundet den første semifinale i Grøndal Multicenter med 5-2, og i den anden kamp vandt de klart med 5-0.

Kampen i Roskilde indeholdt dog tætte kampe og flot bordtennis til glæde for de omkring 300 tilskuere. CPH startede lovende med føring til Sune Bjørn Larsen over verdenselitespilleren Zhai fra Kina og føring til Christian Kongsgaard over legenden Allan Bentsen. Men begge kampe blev tabt. Efterfølgende tabte Kasper Sternberg overraskende til talentet Claus Schou, og selv om CPHs stortalent Anders Lind tog et enkelt sæt fra Michael Maze, så rakte det ikke til sejr over Danmarks bedste spiller gennem tiderne. Michael Maze har i øvrigt meldt ud, at han stopper sin karriere på internationalt plan. Han fortsætter dog i den nationale liga fremover.

Med semifinalepladserne og bronzemedaljerne til både herrer og kvinder har klubben indfriet årets målsætning. Formand for Brønshøj Bordtennis Mads Schiellerup siger: – Når vi står i semifinalen, så vil vi selvfølgelig vinde. Det er klart. Men det er vores egentlige mål at opbygge et bæredygtigt udviklingsmiljø for ungdom og seniorer, og vi har taget et stort skridt i den rigtige retning i år. Så vi arbejder videre. Det har været dejligt at opleve både spilleres, forældres og tilskueres opbakning til projektet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top