Det smukkeste syn på Bispebjerg Kirkegård
bispebjerg-kirkegård-japansk-kirsebær-flot.jpg
Foto: DB
De japanske kirsebærtræer er sprunget ud

Det er blevet det helt store tilløbsstykke for københavnere og andet godt folk, når de japanske Kirsebærtræer springer ud på Bispebjerg Kirkegård.

Det er som at være med i et eventyr når hele alleen står i fuld flor, men man skal være hurtig, hvis man vil opleve det smukke syn. Midt i april begynder træerne så småt at springe ud og i løbet af en uge står træerne fuldt udsprungne. Men lykken varer kort, og træerne står kun med deres blomster i et par uger.

På grund af den øgede interesse har man i år har man valgt at sætte vagter på ved Bispebjerg Kirkegård. Mange har nemlig udset sig græsset omkring alleen med kirsebærtræer som et sted for udflugtsmål og picnic. Ikke at man ikke må opholde sig der, men personalet påpeger at folk skal huske, at det stadigvæk er en kirkegård hvor der er sørgende der begraver deres pårørende.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top