Deltagere søges til motionshold for demente
Fysisk aktivitet har en positiv indvirkning både på kroppen, hjernen og humøret, og er en vigtig del af behandlingen af mennesker med en demenssygdom. Derfor samarbejder Alzheimerforeningen og Sundhedshus Vanløse om at tilbyde et gratis motionstilbud for mennesker med demens: Aktiv med andre. Holdet er primært rettet mod mennesker, som har fået en demensdiagnose indenfor et par […]

Fysisk aktivitet har en positiv indvirkning både på kroppen, hjernen og humøret, og er en vigtig del af behandlingen af mennesker med en demenssygdom. Derfor samarbejder Alzheimerforeningen og Sundhedshus Vanløse om at tilbyde et gratis motionstilbud for mennesker med demens: Aktiv med andre. Holdet er primært rettet mod mennesker, som har fået en demensdiagnose indenfor et par år eller er ved at blive undersøgt.

Holdet mødes hver lørdag formiddag kl. 10 til 12 i Sundhedshuset i Vanløse. Det er gratis at deltage, og pårørende er også velkomne til både at komme med og deltage i træningen. Hvis man vil vide mere om træningen kan man kontakte Katrine van den Bos fra Alzheimerforeningen på telefon 33 41 04 17. Tilbuddet er primært for borgere i Vanløse, Brønshøj og Husum.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top