Brønshøj faldt igen
Brønshøj-faldt-igen.jpg
Brønshøj Daniel Anusic ender som den lille i duellen mod Thisteds Thomas Quorning. Foto: Christian Ove Carlsson.
Hvepsene fik intet ud af et massivt pres mod Thisted, der var meget direkte i deres modangreb

Før pausen havde Thisted groft sagt blot to angreb, men i begge tilfælde scorede Mikkel Agger. Og da Brønshøj lå til at hente alle tre point, slog Agger for tredje gang til og scorede i det 78. minut til slutresultatet 3-2.

322 tilskuere på Tingbjerg Ground så et meget ineffektivt BB-angreb i de første 45 minutter. Bolden blev trillet og trillet forn gæsternes forsvarsspillere, men alt for sjældent blev der afsluttet. I stedet scorede Thisted på meget direkte modstød.

Flere gange måtte man konstatere, at Brønshøjs forsvarsspillere var langsommere uden bold, end Thisted-spillerne var med bold.

Efter pausen blev Brønshøjs angreb styrket, da den halsbetændt-ramte Andreas Granskov kom ind. Og da han blev suppleret med Casper Henningsen og Jonas Skovengaard efter 57 minutter, skete der ting og sager. Hjemmeholdet havde herefter 15-20 gode minutter med mange afslutninger. Først udlignede Granskov, da han rettede Henningsens skudforsøg i nettet, og hvepsene øjnede alle tre point med en halv time tilbage, da Skovengaard fikst afdriblede gæsternes målmand.

Men sømmene til Brønshøjs kiste blev banket i, da en uopmærksom Jamil Fearrington tabte bolden til den kvikke Mikke Agger, der styrtede direkte mod kassen og uden besvær udplacerede Kasper Vilfort.

Frem mod kampens slutning havde gæsterne en stribe farlige kontraløb, og de faktisk nærmere på 4-2, end BB var på 3-3.

For anden uge i træk et skuffende resultat for hvepsene, der nu ser ud til at få meget svært ved at komme med i spillet om de tre oprykningspladser.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top