Bellahøj børn indsamler affald
affaldsindsamling.jpg
Bellahøj børn indsamler 138,541 kg affald. Foto: Jens Christian Sørensen
Indstatsen var stor for at komme skidtet til livs

Børn fra de tre boligafdelinger (AAB, AKB & fsb) Søndag den 17. april mødet børn på Bellahøj til Danmarks Naturfredningsforenings nationale affaldsindsamlingsdag for hjælper med at gøre Bellahøj til et pænt og hyggeligt sted at bo og opholde sig.

I dette år Bellahøj Nord arrangement deltog der 15 børn i alderen fra 5 til 11 år- som også havde fået lov til at tage deres forældre med. Iført gule sikkerhedsveste, hansker og gribetænger (venligst udlånt af REN KBH) gik de ivrige børn i gang med at indsamle henkastet affald i Bellahøj Nord.

Der blev indsamlet dåser, chips poser, cigaretskod og tomme pakker, flasker, plastik, papir. Men ikke nok med det så blev der også fundet sælsomme ting som f.eks. et rustent koben, en cykelsadle, perlerammer, gammelt legetøj, bolde og meget andet. Alt i alt og på blot en time blev det til over 138 kg affald, hvilket var næsten tre gange mere end den tidligere rekord fra 2014.

Som tak for indsatsen fik alle børn et personligt diplom, en slikpose og en juice. Der blev også uddelt tre gavekort til den der i hver aldersgruppe havde indsamlet mest affald. De voksne måtte nøjes med en kop kaffe og et stykke kringle.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top