Bedre styr på byens arrangementer
I 2007 blev der åbnet op for, at der skulle være gang i vores københavnske gader. Det er der blevet. Med over 3.000 udendørs arrangementer i dag er der så meget gang i den, at vi har revideret de regler, der gælder for at arrangere events udendørs, og nu sender reglerne i høring. Målet er, […]

I 2007 blev der åbnet op for, at der skulle være gang i vores københavnske gader. Det er der blevet. Med over 3.000 udendørs arrangementer i dag er der så meget gang i den, at vi har revideret de regler, der gælder for at arrangere events udendørs, og nu sender reglerne i høring. Målet er, at naboerne skal vide, hvad der skal ske hvornår, og arrangørerne bedre kan gennemskue reglerne samt tage højde for hele forløbet for at undgå flest muligt gener både før, under og efter koncerten løber af stablen. Det er nødvendigt, når der er så mange, der gerne vil holde byen i gang døgnet rundt hele året og der samtidig er københavnere, der bor her og skal have hverdagen til at fungere.

Samtidig har vi derfor udvidet muligheden for at holde udendørs arrangementer med 13 nye steder, så vi fremover har 47 pladser og parker, som københavnerne kan kigge efter, hvis de gerne vil ud at opleve musik eller andet. Fordelen ved dette er, at der er klare linjer for arrangørerne og at vi derved bedre kan orientere naboerne om antallet af arrangementer, der kommer til at være og hvor længe de varer.

Som noget nyt kommer Bellahøjmarken til at høre med til de steder i byen, hvor reglerne for udendørs arrangementer gælder.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top