Åbent hus i Brønshøj Frimærkeklub
BHAFrim-1.jpg
Albummerne kaldte til albuer på geled, da Brønshøj Frimærkeklub holdt åbent hus. Foto: KV
Marts måned sluttede med manér, da Brønshøj Frimærkeklub bød på åbent hus, aftenen før april meldte sin ankomst.

Marts måned sluttede med manér, da Brønshøj Frimærkeklub bød på åbent hus, aftenen før april meldte sin ankomst. En snes snedige samlere var troppet op for at gafle godbidder fra kilotunge albummer og en auktion, der med hele 61 numre satte ny klubrekord. BF’s mangeårige auktionarius Max Meisner mener, at der tidligere højst har været ca. 45 numre på én og samme aften.

Frimærkeklubbens møder, der stort set finder sted hver anden torsdag i Husum Vænge Centret, er præget af fred og fordragelighed samt gæv gemytlighed. Siden 2009 har Merete Pedersen som formand slået den gode tone an – fint assisteret af sin bedre halvdel Freddy Hansen. Blandt de 20 fremmødte var der fire fra Herlev Frimærkeklub anført af dennes formand Peter Michaelsen. De var ikke mindst blevet lokket af SOS-børnebyernes righoldige albummer, som Henning Smith forestår, og hvis mærker kan købes for 25 % af den pris, der angives i de såkaldte AFA-kataloger.

Aftenen indledtes med intense gennemsyn af de mange albummer, der bød på noget for enhver smag, og den sluttede med auktion over de 61 numre, der var linet op i vindueskarmen. Man overbød rask væk hinanden – så fordrageligheden var for en stund sat på stand by. Og det er den nok også torsdag den 7. april, når der dystes om klubmesterskabet i opsætning.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top