Usikker Maze
Første DM-semifinale mellem CPH Bordtennis og Roskilde i Grøndal Multicenter

– Ud fra et sportsligt synspunkt, så håber vi ikke, at Roskilde har verdensnavnet Michael Maze med, men for tilskuerne vil det naturligvis være en oplevelse, siger Sune Bjørn Larsen fra CPH Bordtennis forud for den første DM-semifinale mod Roskilde onsdag 9. marts kl. 19 i Grøndal Multicenter.

Michael Maze spillede de sidste par kampe for Roskilde, men da han er lidt småskadet, kan det godt være, at Roskilde sparer ham. Der spilles bedst af tre kampe. Anden DM-semfinale spilles i Roskilde om en uge.

Onsdag aften håber CPH Bordtennis på god opbakning, så Roskilde-spillerne kommer under pres med det samme.

Kvinderne fra CPH Bordtennis er også klar til DM-semifinalerne. Modstanderen bliver Køge Bugt – spilledatoerne er endnu ikke fastlagt

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top