Tilbud om lektiehjælp
Det er muligt at få hjælp til læsning, skrivning, inspiration og lektier hos Lektiecafeen Uglen

Det er muligt at få hjælp til læsning, skrivning, inspiration og lektier hos Lektiecafeen Uglen, hvor man har reglen, at der ikke findes dumme spørgsmål.

– De frivillige er søde, dygtige og de hygger sig med at hjælpe. Alle har aflagt børneattest. Vi inviterer på kaffe/te og nødder/rosiner, fortæller lederen af Uglen. – Vi har 5 computere og en printer, og vores åbningstider er mandage og torsdage fra kl. 16-18. Alle er velkomne, tilføjer hun.

Lektiecafeen Uglen, Energicenter Voldparken, 2. sal, lok. 204, Kobbelvænget 65. Bus 2A og 132 har stoppested ved Energicenter Voldparken, og der er gratis parkering. Der er en opholdsstue til forældre og mindre børn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top