Svømmebrødrene fra Husum slår rekorder igen
Gustav og Victor Bendix Beiter var i weekenden til svømmestævnet Sigma Cup i Birkerød og vandt masser af medaljer med hjem til deres svømmeklub.

Begge drenge havde et fantastisk stævne med mange finalepladser og personlige rekorder. Gustav, på 13 år vandt guld i 50 i tiden 29,62 og kom for første gang under 30 sek. Tiden placerer ham i top 20 blandt de bedste drenge i Danmark i hans årgang. Storebror Victor på 15 år vandt 4 guld, 4 sølv og 2 bronze – og vandt bl.a 50 ryg i tiden 28,63 og kom for første gang under 30 sek. Tiden placerer Victor i top 5 blandt de bedste drenge i hans årgang. Det blev også til sejr i 100 ryg, 200 ryg og 200 bryst.

Begge drenge og deres trænere i Herlev Svømmeklub var meget tilfredse med stævnet og medaljehøsten, men de får ikke tid til at nyde medaljernes sødme så længe. Allerede den fra den 8 april går bølgerne højt igen, når både Gustav og Victor skal til Østdanske årgangsmesterskaber i Ringsted! Her er målet for begge at opnå finalepladser samt at vinde en medalje eller to.

svømmedrenge2

Gustav og Victor Bendix Beiter har store ambitioner – også når de svømmer Østdanske årgangs-
mesterskaber i Ringsted om et par uger. Foto: Privat

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top