Superdrengene fra Husum
Onsdag den 16. marts, kl. ca 18 var jeg nede og hente min datter fra klub/ridning.

Onsdag den 16. marts, kl. ca 18 var jeg nede og hente min datter fra klub/ridning. Klubben ligger tæt på Husum boldbaner. Min datter er 10 år. Da hun, tre af hendes venner og jeg stod og var ved at låse deres løbehjul op, ser vi ud over boldbanerne, som stort set altid har dejlige, friske børn og unge rendende rundt i leg, fodbold og stævner. Vi blev ret skuffet, da vi så en stor voksen mand, med sin løsgående hund, som efter at hunden havde besørget midt på en af disse fede grønne friluftsplæner, bare begynder at luske væk.

Børnene kalder og spørger om de skal komme med en pose, hvis han mangler en. Han ignorere dem, og jeg kommer med et pift og ordene om, at det godt nok er rigtigt tarveligt og får også sagt; FØJ til dig. Så kan det ellers være at han reagere. Han råber tilbage, at jeg er en klam kælling og sætter i hurtigt trav over imod børnene og mig, -yderst truende at se på. Dog skal det lige siges at jeg her føler mere vrede over hans opførsel og fremtoning (foran børnene endda), end den frygt der nok ville være mere normal, for han var godt nok aggressiv at se på. Han kommer over i fuld kapgang og det hele ender (heldigvis men pinligt nok) med grimme gloser fra begge sider.

Optrapningen af hans vrede ses dog tydeligt, da jeg ikke bare bukker under for hans mundtlige svineri. På dette tidspunkt er det, at det hele kan minde om de episoder, man så trist nok, nogen gange høre om, hvor ingen kommer hinanden til undsætning. Men en super flok store Husum-drenge, som har rendt rundt og spillet fodbold på en af de baner der ligger lidt væk, kommer mig ilende til undsætning. Og de opfører sig til UG i deres forsvar. De beder manden om at tale ordenligt og ellers fjerne sig fra mig og børnene. De har i den grad fortjent at få et skrevet TAK. Og deres tjekkede måde at forsvare/stoppe dette optrin på, fortjener de at folk i området ved besked om. Jeg siger dem TUSINDE TAK DRENGE.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top