Stopper efter 25 år i Handelsforeningen
Mai-Britt Petersen fra City El-Service på Frederikssundsvej 119 stopper efter 25 år som medlem af bestyrelsen for Handels- og Erhvervsforeningen i Brønshøj, Husum og Tingbjerg

Mai-Britt Petersen fra City El-Service på Frederikssundsvej 119 stopper efter 25 år som medlem af bestyrelsen for Handels- og Erhvervsforeningen i Brønshøj, Husum og Tingbjerg. De sidste mange år var Mai-Britt Pedersen næstformand og havde et tæt samarbejde med Ulla Bille Christensen, der sidste år stoppede som formand. I en længere periode var Mai-Britt Petersen endvidere medlem af Brønshøj-Husum Lokaludvalg. På foreningens generalforsamling i sidste uge fik hun en stor tak for sin indsats – samt en dametaske som gave.

M

Mai-Britt Petersen har lagt et stort frivilligt arbejde i Handelsforeningen. Her med sin gave. Foto: ef

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top