Påskeaktiviteter for hele familien
grøndalmulticenter2.jpg
Bevægelse hvor både børn og voksne kan være med. Foto: Presse
Danmarks største idrætscenter slår igen dørene op til en kæmpe påskeevent. Hele familien inviteres til et mekka af sjov og aktiv udfoldelse.

Familiedagene i GMC finder sted i påsken fra d. 24. marts (skærtorsdag) til og med mandag d. 28. marts (2. påskedag). Alle dage fra kl. 9.00-18.00.

Der vil være forskellige workshops med fri entré, hvor familien kan kaste sig ud i fx tigertræning, boldeksperimentarium, åben klatrevæg og kreativ dansefabrik. Man kan også benytte sig af påsketilbuddet på en række udvalgte aktiviteter til halv pris. Tilbuddet inkluderer badminton, legeland, 2v2 fodbold, bowling, minigolf og bordtennis. Der er noget for enhver alder og smag.

Melder sulten sig, byder Torvekokkens Madhus på lækker mad og drikke til rimelige priser.

Læs mere om familiedagene på centrets hjemmeside www.GMC.dk. Her kan man også finde programmet for de forskellige workshops.

Arrangementet er støttet af Bispebjerg Lokaludvalg.

Grøndal MultiCenter er Danmarks største idrætscenter, og ligger i Københavns Nordvest kvarter.

Centret benyttes dagligt af ca. 3.000 brugere, og byder på et hav af forskellige tilbud lige fra teater til nyere trends indenfor idrætsudøvelse. Her huses faciliteter for mere end 40 forskellige sportsgrene.

Centret er også kendt som det gamle Bella Center, og var oprindeligt Danmarks største messe- og udstillingssted indtil 1975, hvor det nuværende Bella Center blev indviet på Amager. Københavns Kommune overtog bygningen og indviede i 1978 et kæmpe idrætscenter med navnet ’Grøndal Centret’, som sidenhen er blevet moderniseret, og i dag hedder Grøndal MultiCenter.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top