Om ny daginstitution
Nina Pavlovski fra Frederiksberg, der skriver om dem planlagte ny daginstitution på Frederikssundsvej 257, er formentlig ikke bygningskyndig

Nina Pavlovski fra Frederiksberg, der skriver om dem planlagte ny daginstitution på Frederikssundsvej 257, er formentlig ikke bygningskyndig at dømme efter hendes omtale af “Betlehem”, som er et ca. hundrede år gammelt utidssvarende hus, der har tjent som bolig for københavnske “husvilde” fra 1950-erne. Efter en sagkyndig vurdering må huset betegnes som værende “ikke bevaringsværdigt”. Nina Pavlovskis beskrivelse af huset er sød og nostalgisk men slet ikke realistisk.

Vi beboere på Astersvej, heriblandt flere bygningskyndige, har for længe siden gjort indsigelser mod kommunens byggeplaner. Mest på grund af, at der kun er planlagt ganske få parkeringspladser!

Dette vil gøre tilværelsen uudholdelig for Astersvejs beboere, da vi gennem en årrække har været plaget af A/B Brønshøjvænges adfærd med at snylte på vores få parkeringspladser, så vi ofte har været forhindret i at få fjernet vores dagrenovation m.m. A/B Brønshøjvænges medlemmer (oprindelig 90 lejligheder) burde i stedet for sørge for parkeringspladser til deres egne mere end tyve biler.

Til orientering betaler hver Astersvejbeboer næsten 1.000 kr. om ugen i ejendomsskat for at få lov til at vedligeholde vejen. Til maj skal vejen totalrenoveres for ca. 600.000 kr., som skal betales kontant.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top