Det populære økologiske folkekøkken i EnergiCenter Voldparken åbner på torsdag igen efter vinterens pause.
Et produktionskøkken laver maden, og det er et team af frivillige der har værtsrollen. Målet med folkekøkkenet i Voldparken er at skabe rammer for hyggeligt samvær omkring et lækkert, økologisk og billigt måltid mad for alle. De frivillige bidrager med at løse opgaver som værter, dække borde, servere mad, stå ved kassen, vaske op, lave nyhedsbreve, opdateringer på Facebook m.m.
Produktionskøkkenet har det økologiske spisemærke i guld, så maden er fuldt økologisk. Prisen er 50 kr. for voksne og 25 kr. for børn, og der er i gennemsnit 150-180 spisende pr. gang. Frivilligcenter EnergiCenter Voldparken hjælper med at rekruttere og involvere de frivillige i Folkekøkkenet, og interesserede i det frivillige arbejde kan henvende til Frivilligcentret for yderligere oplysninger.
Frivillige har været med til at planlægge og starte folkekøkkenet, og som frivillig vil man også fremadrettet blive inddraget i at videreudvikle folkekøkkenet.