Møde i Lokaludvalget på torsdag
Brønshøj-Husum Lokaludvalg holder på torsdag, den 17. marts, kl. 18.30 offentligt møde i EnergiCenter Voldparken. Mødet starter med “Tilhørernes punkt”, og efterfølgende behandles 12 ansøgninger om økonomisk støtte til lokale aktiviteter. På mødet skal også behandles forslag om bevilling til Brønshøj-Husum Walks samt til bevilling til årets Bydelspris, der efter planen skal uddeles på den […]

Brønshøj-Husum Lokaludvalg holder på torsdag, den 17. marts, kl. 18.30 offentligt møde i EnergiCenter Voldparken. Mødet starter med “Tilhørernes punkt”, og efterfølgende behandles 12 ansøgninger om økonomisk støtte til lokale aktiviteter.

På mødet skal også behandles forslag om bevilling til Brønshøj-Husum Walks samt til bevilling til årets Bydelspris, der efter planen skal uddeles på den årlige kulturdag på Brønshøj Torv.

På mødet vil der også blive fremlagt en status på tre lokale grønne projekter, nemlig Utterslev Mose Helhedsplan, Vestvolden og Naturbyen ved EnergiCenter Voldparken.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top