Man bliver rystet og vred
Cirkus-Arena-13-12-16.jpg
Pia Olsen Dyhr havde trods oplevelsen stadig smil på læben, da hun kom til premiere på Cirkus Arena med bonusdatteren Rebekka på 14, datteren Laura på otte år og Rebekkas veninde Pauline. Foto: Kaj Bonne
SF-formand Pia Olsen Dyhr har været udsat for indbrud i hjemmet i Brønshøj

Indbruddet skete ikke længe efter, at politikeren var med i DR-programmet ’Kender du typen’, der har Mads Steffensen, der også bor i bydelen, som vært. I programmet vises kendte danskeres hjem frem for tv-seerne.

-Det var så surt, at komme hjem og finde hele ens hjem gennemrodet, og man bliver rystet og vred, fortalte en ærgerlig Pia Olsen Dyhr, da Brønshøj-Husum Avis fangede hende ved premieren på Cirkus Arena i sidste uge.

-Vi var en tur i Jylland i weekenden, og da vi kom hjem var blandt andet alle mine smykker væk. Det værste er da at tænke på at de har været igennem mit undertøj, fortæller Pia og indrømmer, at hun ikke havde sat alarm på.

-Den havde vi ikke sat på, fordi pigeren hele tiden kommer til at sætte den i gang, siger Pia, der nu vil overveje, om det ikke var en god ide at tage alarmen i brug igen.

Pias 8-årige datter Laura havde heldigvis ikke fået stjålet noget, og det havde hendes ældre søstre heller ikke. Derfor havde Pia også tænkt, at det var nogen, der havde set programmet og vidste, hvad der var at gå efter.

Men efterfølgende er Pia Olsen-Dyhr blevet i tvivl, da hun har hørt, at der er flere andre i området, der har haft indbrud på samme tid.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top